Miss Sweel 2013

Cheryl Bakker

Miss Sweel 2013 is geworden Cheryl Bakker!

Cheryl is geboren in Den Haag. Sinds een aantal jaren woont ze in Meppen. Cheryl houdt van winkelen, paardrijden en ze gaat graag naar de sportschool. Ze is een gezellige, spontane meid die graag vrienden en familie bezoekt.

Een aantal uren per week werkt ze bij het Wapen van Aelden. Tijdens de missverkiezing zal ze dan ook strijden voor dit bedrijf. Samen met Bert en Willie hoopt ze door mee te doen aan de missverkiezing dat dit evenement de Zweelermarkt weer een nieuwe boost geeft.

 

Het Wapen van Aelden

 

Het Wapen van Aelden is al sinds 1938 in gebruik als hotel. Bert en Willie Jansen staken in 2006 de Aelderstraat over en verruilden hun camping voor een nieuwe uitdaging in het hotelleven. Momenteel beschikt het hotel over 7 2-persoonskamers allen voorzien met eigen sanitair. Het hotel is voornamelijk gericht op senioren. D.m.v. leuke midweekarrangementen verwelkomen ze jaarlijks menig toerist in Aalden.

In het restaurant kunt u genieten van heerlijke gerechten waaronder het Aelderstoofpotje en de gebakken lever. Deze gerechten worden door Bert zelf bereidt. Ook worden er aanschuifmaaltijden georganiseerd in het restaurant. Deze zijn speciaal bestemd voor nieuwe bewoners van Aalden en omstreken of voor alleenstaanden die graag een keer uit eten willen, maar dit alleen niet gezellig vinden.

Dit is een initiatief van de horecavereniging die door Bert en Willie van harte ondersteund wordt.

 

Deelnemers Miss Sweel 2013